3 tärkeintä huonekalua lastenhuoneessa

Lastesi huonekalut saattavat olla naapurustosi houkuttelevimmat. Mutta älä anna sen joutua päähäsi. Huolimatta siitä, kuinka kauniita huonekalut ovat, lapsesi kasvavat niistä yli. Tämä on “lasten kokoisten” huonekalujen ankara ja sydäntäsärkevä todellisuus. Pieni lipasto, pieni veneen muotoinen sänky ja yöpöytä – niiden kaikkien tiet eroavat lopulta pikkuenkeli kanssa. Onneksi on muutamia vinkkejä, joita voit ottaa huomioon sijoittaessasi huonekaluihin, jotka voivat varmistaa, että ne palvelevat lapsiasi pitkään.

Sänky

Osta iso sänky, johon sinä ja lapsesi mahtuvat helposti. Nukkumat, nukkumaanmenojutut, flunssa, ukkosmyrskyt ja 30 minuutin neuvottelut, joita usein käydään yrittäessään saada 5-vuotiasta sänkyyn, pakottavat sinut sänkyyn. lapsi. Silloin vietät enemmän aikaa sängyssä lapsen kanssa kuin uskotkaan. Muista ostaa matalaprofiilinen sänky, jossa on pehmustettu pääty. Ei sitä koskaan tiedä; joskus se on yksi kirja ennen nukkumaanmenoa, muina iltoina se on 4. Pääsi viettää paljon aikaa sängyn sängynpäädyn tukena. Varmista siis, että se on tarpeeksi pehmeä, jotta sinä ja lapsesi viihtyvät.

Lipasto

Sijoita lipastoon, jota käytätte molemmat. Toisin sanoen valitsemasi lipaston tulisi sisältää ainutlaatuinen tyyli ja luoda jotain, jota sinä ja lapsesi rakastatte. Sen ei tarvitse olla liian monimutkaista. Se on loppujen lopuksi vain lasten lipasto. Tärkeintä on, että sen pitäisi pystyä auttamaan lastasi tietämään ja ymmärtämään, mitä järjestäytyminen tarkoittaa.

Tuoli

Valitse tuoli, joka on tarpeeksi tukeva kestämään viime hetken aikuisen teejuhlavieraan. Miten muuten lapsesi tuntee olevansa aikuistunut? Hänen täytyy nähdä sinun “käyttävän” joitain hänen huonekalujaan jossain vaiheessa. Varmista sitten, että tuolissa on runsaasti selkänojaa tukemaan lapsesi heikkoa selkää.