4 isoa remontointiideaa pieneen keittiöösi

Pienen keittiön määritelmät vaihtelevat sijainnin ja tietysti sen mukaan, miten “pieni” ymmärretään. Mutta kuten huomaat, mikä tahansa keittiö, joka on pienempi kuin 126 neliöjalkaa, katsotaan pieneksi. Tämä ei millään tavalla tarkoita, etteikö näin pientä keittiötä voisi eikä pitäisi muuttaa. Sinun tarvitsee vain harkita seuraavia keittiöideoita.

Layout

Keittiösi ulkoasu on erittäin tärkeä. Jos se on alle 200 neliöjalkaa, sisällytä kolmion muotoinen työmalli. Näin jääkaappi, pesuallas ja liesi voidaan sijoittaa niin, että keittiössä työskennellessä ei tarvitse ottaa vähän askelta.

Säilytysratkaisut

Vähennä sotkua työtasolla. Siinä kaikki! Valitse vain keittiön hyllyt ja kaapit päivittäisiin tarpeisiisi. Työsi helpottamiseksi valitse kaksinkertaiset pinotut keittiön säilytyskaapit, jotka käyttävät pystysuoraa tilaa. Älä valitse suuria kaappeja, jos sinulla on pieni keittiö. Et käytä paljon niiden mukana tulevasta tilasta.

Keittiön sisustus

Keittiösi sisustus ei saa vaarantaa kahta asiaa; valoa ja tilaa. Muista, että valaistus sinänsä katsotaan keittiön sisustuksen muotoksi. Muista myös, että luonnollisten ja keinotekoisten valonlähteiden sijoittaminen keittiöön voi merkittävästi edistää illuusiota isosta keittiöstä. Siksi sinun on valittava oikea sisustus, joka sopii keittiön maaliin. Ota tämä huomioon, hae sisustussuunnittelijan palveluita.

Ruokakomero kaapit

Ruokakomerokaapit ovat enemmän kuin vain ihanteellisia pieniin keittiöihin. Lisäksi ne ovat edullisia ja kestävät usein pitkään. Muista vain valita sellainen, joka ulottuu kattoon asti. Tämä tarjoaa sinulle mukavan paikan säilyttää tavaroita, joita et juuri käytä keittiössä.